Taros Kami

Hebei risen produk logam CO., LTD

alamat

ZHONGSHAN ROAD 304, SHIJIAZHUANG, Hebei Province, Cina

Surélék

martinma.risen@gmail.com

telepon

+8613603113263

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Saptu,  Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03