ngeunaan Company

Hebei Risen, specializes di pabrik, importing na exporting produk sakuliah dunya. Didirikeun taun 2006, ieu ayeuna supplying produk kawat jeung ngolah jero patali products.We gaduh seueur taun pangalaman exporting ka sakuliah dunya, leuwih ti 42 nagara. pasar utama urang téh AS, Pasar Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah jeung sajabana

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02