FLAT KAWAT conveyor sabuk

Short Description:

Flat Wire Conveyor Belt, uga dijenengi sabuk tapel jaran, honeycomb sabuk, iki digunakake digunakake ing transportasi otomatis line ing mesin industri cahya, mesin sterilization, printing sutra lan dyeing, pangan, tenaga, pharmaceutical, Processing sandhangan lan industri.          


Detail produk

Tags Product

Flat Wire Conveyor Belt, uga dijenengi sabuk tapel jaran, honeycomb sabuk, iki digunakake digunakake ing transportasi otomatis line ing mesin industri cahya, mesin sterilization, printing sutra lan dyeing, pangan, tenaga, pharmaceutical, Processing sandhangan lan industri.

2018-10-16-16-25-379    2018-10-16-16-26-242

2018-10-16-16-27-143    2018-10-16-16-28-149


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02