Senyawa BELT imbang

Short Description:

Senyawa imbang bubrah Sabuk label lan kasusun saka spiral tangan kiwa lan tengen karo rod crimped utawa langsung nyambungake supaya nenun imbang, ing cilik ukuran bolongan lan uga-guranteed Gamelan mlaku, jinis sabuk iki karo tightness punika kinerja sampurna kanggo cilik lan heave barang, sunch minangka perkakas, roti, bolts, ngawut-awut, kuku etc.            


Detail produk

Tags Product

Senyawa imbang bubrah Sabuk wis label lan kasusun saka spiral tangan kiwa lan tengen karo rod crimped utawa langsung nyambungake supaya nenun imbang, ing cilik ukuran bolongan lan uga-guranteed Gamelan mlaku, jinis sabuk iki karo tightness punika kinerja sampurna kanggo cilik lan heave barang, sunch minangka perkakas, roti, bolts, ngawut-awut, kuku etc.

2018-10-17-10-32-181     2018-10-17-10-32-408

2018-10-17-10-33-098     2018-10-17-10-33-263


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02