About Company

Hebei Risen, spesialisasi ing Pabrik, ngimpor lan ngekspor produk saindhenging donya. Madeg ing taun 2006, wis saiki nyediakke produk kabel lan jero Processing related products.We duwe akeh taun saka pengalaman ngekspor kabeh ndonya, luwih saka 42 negara. pasar utama kita iku USA, Market Eropah, Amérika Kidul, Timur Tengah lan sapiturute

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03